Har værgudene lest bloggen min, tro?


 

Igår skrev jeg litt om at jeg ikke synes det hadde vert noe særlig til sommer i år.. Eller årstider generelt. Ikke hadde jeg sjekket værmeldingen for resten av uken heller, så jeg ble veldig overasket over at det var så strålende fint vær idag!                            Da jeg kjørte innover til jobb, hørte jeg på radioen at de meldte fantastisk fint vær resten av uken også 🙂

Kanskje sommeren og høsten virkelig har bytta plass ? 🙂 Uansett må vi nyte de flotte dagene alt det vi kan, når vi først har dem.

 

Vi bestemte oss for å grille idag!

Egentlig skulle vi spise middag hos søsteren min som bor rett ved oss. Men siden det var så utrolig fint vær, foreslo vi heller at hun kom til oss på grilling, og avslapping på terrassen.

 

Alt blir så mye mer positivt når det er pent vær!

Jeg har ikke vert helt på tipp topp som jeg pleier i det siste, men det å kunne lene seg tilbake i en god stol og bare nyte de koselige omgivelsene, det kan virkelig være medisin i seg selv 🙂 Vertfall for en stund.

Synes forresten det er så urolig kult at det har kommet inn så mye forskjellige “gammeldagse” glass, om jeg kan kalle dem det. Det virker kanskje som om de har hentet inspirasjon fra syltetøyglass, og det synes jeg er veldig stilig.

Samler det jeg kan av syltetøyglass til forskjellige ting. Om man skal dekke opp et langbord, kan det være veldig stilig om alle drikker fra forskjellige glass.

Syltetøyglass er akkurat som disse, bare at her har du hank på 🙂 Kan også lage hull i lokka på syltetøyglassa, for å ha sugerør i dem også.

Har forresten kjøpt mine glass på Steintøykjelleren på Figgjo. Vet at både Feel, Kremmerhuset og Åhlens har noenlunde samme. Og sikkert andre butikker også.

   


    

Gamle melkeflasker synes jeg egentlig er kule i seg selv, men kan enkelt friskes litt ekstra opp med litt blonderester eller annet småtteri om du har noe liggende 🙂

Det er også tiden for vakre Krysantemum, og de blir bare penere for hver dag når de spretter mer og mer ut 🙂

Like fine i store potter på bordet, som utenfor inngangsdøren/terassen eller andre plasser. 

Favorittene mine er rosa og hvit.

#blomster #terasse #grilling #rosa #rotting

 

   


    


 

Det merkes godt i butikkene at det var skikkelig sommervær idag!! Helt robba i grillhyllene, men vi fant et godt stykke med marinert indrefilet av svin. Kutta det i biter og grilla det på spyd. 

Hadde også noen spyd med grønnsaker som du ser på bildet. Mais og løk er nesten et *must når en skal grille. Å om samboeren min leser dette, vil han nok si at løk er et *must i alt vi lager i dette huset.. Er utrolig glad i løk, og finner alltids plass til den i middagsrettene 🙂 Ellers hadde vi litt ris, dressing og potetsalat som tilbehør utenom. Snadder!

Dette er grilling nr 2 på den nye grillen vår i år, å vi har mye å lære! Maten ble veldig god, men siden kjøttet var så tynt, skulle det kanskje ha blitt stekt litt mindre. Men det var bare pirk, og noe vi bare kan bli bedre på etterhvert 🙂

Det er så uendelig mye det går an å grille! Her er det bare å bruke fantasien, være kreativ, og ikke være redd for å eksperimentere.

#grilling #sommer #sol

Håper dere også på en eller annen måte har fått noe ut av det fine været idag 🙂 Så krysser vi fingrene våre for at det fortsetter å være så fint, slik som værmeldingene nå har spådd 🙂

– Marie


 

0 kommentarer

Siste innlegg