Det kommer seg på kjøkkenet!

Inneholder annonselenker.


 

Da vil jeg ta dere med inn i en ny del av huset, nemlig kjøkkenet.

Her har vi ikke gjort noen ting med selve innredningen. Om vi skal gjøre noe her må vi antagelig bytte ut hele, på grunn av at materialet er slik at det hadde sett helt “jalla” ut om vi hadde pussa det ned og malt det..

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at mitt drømmekjøkken skal være hvitt, med fliser under skapene, og mørk og kald benkeplate. Den drømmen er i så fall langt fram i tid, vertfall når det gjelder det økonomiske. Det er mye vi må prioritere før den tid. Dette er et helt greit og fint kjøkken. Å vi kan klare oss mange år med dette. 

Vi malte listene, vinduskarmene, veggene, taket og skyvedøren. Fargene er de samme som stuen. Hvitt tak og egge-hvitt resten. På veggen har vi bukt en maling som kan tåle mer vann, og vasking med tanke på at det er på kjøkkenet.

Det at vi malte har gjort kjøkkenet mye lysere å luftigere, å fått lysna opp og kanskje dempa den mørke varme kjøkken innredningen.

Digger forresten at det er så mye skap og benkeplass, og ikke minst at alle skapene går helt opp til taket. Dette gjør at plassen blir godt utnytta, å en slipper alt fettet som legger seg på toppen av skapene. Dessuten ser det også mye ryddigere ut!

Det var ren magi å gå fra en liten leilighet med stue/kjøkken i et, og til et romslig kjøkken med MYE skap-plass. Nå trenger vi ikke lenger å måtte stue kaffetrakteren ut i boden, og spørre om besøket kan flytte seg litt fordi jeg trenger noen redskaper fra puffen de sitter på…. Hehe, det er veldig deilig 🙂


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liftgardinene er med på å få rommet til å virke lunere, og ikke fullt så åpent.

De er kjøpt på skeidar, og er foressten på tilbud akkurat for øyeblikket.

Gå direkte til disse gardinene ved å klikke HER . Bordet og stolene er fra IKEA.

Veldig deilig at det var plass til et lite kjøkkenbord og noen stoler på kjøkkenet.Tror også det vil gjøre seg bra med en barnestol og to på endene etterhvert 🙂 Som du såvidt kan se er det også en klaff på hver side av bordet. dette er veldig genialt og gjør at det blir bedre plass i rommet da vi ikke sitter og spiser her.

Tro det eller ei, men dette med å kunne sitte i normal stilling og spise ved et kjøkkenbord, var faktisk det vi så fram til aller mest da vi skulle flytte inn i huset! Å snakket om hvor mye vi gleda oss til dette hver dag.. Å som en superbonus har vi i tilegg fått en helt fantastisk utsikt å nyte hver gang vi sitter her.Tror jeg kan si på vegne av begge at vi ikke savner måltidene i skinnsofaen foran tven i leiligheten 🙂 Vi har vert mer enn heldige, og er veldig takknemlige for at vi klarte å oppnå husdrømmen vår 🙂

 

Det store favorittmerket mitt innen interiør og servise er Riviera Maison.

Rålekre produkter, å jeg elsker stilen!!

Disse gryteunderlagene har jeg kjøpt hos Paradiset Interiør, men kan også kjøpes i flere interiørbutikker som selger dette merket. De kan også variere i pris, alt ettersom hvor du kjøper. Når jeg googler litt nå, ser jeg at om du kjøper direkte fra Riviera Maison Norge, koster de 20 kr mer enn om du kjøper de fra Paradiset interiør. Om du foreksempel skal bestille flere ting fra samme serie kan det være lurt å huske på dette, i og med at det da kan utgjøre veldig mye..Bare et lite tips 🙂

 

KLIKK HER FOR DIREKTELINK TIL DISSE HOS PARADISET INTERIØR 

 KLIKK HER FOR DIREKTELINK TIL DISSE HOS RIVIERA MAISON NORGE

 

Nyt mandagskvelden, kjære lesere!


 

2 kommentarer

Siste innlegg