NÅR EN PEPPERKAKEBAKER..

 


 

 Å nei du! I år kan jeg ikke skryte på meg så mye når det gjelder julebaksten.. Jeg fikk mekka litt risboller her om dagen, å har planer om å bake litt sammen med mor og søstre til helgen. I år kom jula litt brått på, å jeg har en god grunn til at det ikke er så mye kaker i boksene. Personlig er jeg ingen kakeperson, men jeg elsker å stelle i stand når jeg får gjester, å da er det ikke ekte julebesøk hos meg uten å kunne sette frem noe julebakst til kaffen! 

Jeg hamstra inn en god del pepperkakehjerter tidligere i desember for å ha liggende til å enkelt sette frem.. Hadde så lyst til å pynte pepperkaker en dag, så jeg juksa det til å pynta de kjøpte pepperkakene! Å de ble kjekkere å servere enn bare helt vanlige brune pepperkaker. Melis, eggehvite og en smule sitronsaft gjør underverker. 

Litt rødfarge er også på plass. Som dere vet er ikke rødt hovedfargen min i jula. Men en liten smule hører selvfølgelig med, litt imellom alt det andre. Elsker detaljer som de to aluminiums boksene som står i vinduet. De fikk jeg av en veldig god venninne en gang. Med sitt nostalgiske og ikke minst personlige preg, synes jeg bare de er så utrolig søte. En nydelig julepynt !

Glasskrukker blir jeg bare mer og mer glad i. Har du en fin krukke kan du både oppbevare og servere kakene rett fra krukken. Litt kongler og kunstig granbar pynter også fint opp et serverings/kakefat.

Da gjenstår det å se om jeg får laga meg litt flere julekaker til helgen. Viss ikke, funker det fint med pynta kjøpekaker og risboller også. Det er ikke om å gjøre å lage mest mulig for så og ikke klare å få bort halvparten etterpå…..

Holder dere oppdatert!

#pepperkaker #julebakst #interiør #drlykke #diy #nostalgi #nisse #kjøkken


 

 

1 kommentar
    1. Har ikke bakt peppekaker enda vi, shit! Er veldig koselig, og såg jo veldig fint ut de du hadde laget 😀 Håper du har hatt en flott 17. desember!

Siste innlegg