2.PÅSKEDAG


Da var jammen meg påsken nesten over for denne gang og gitt. Nå kan vi på alvor starte våren! Iallefall føler jeg at når vi har kommet over påsken, da begynner den aller beste tiden på året for fullt.

 


Aleksander koser seg, å gleder seg til besteforeldrene og søskenbarnet kommer på besøk.

 

Alle putene her, untatt de to hvite med “strikkamønster” på, paljettputa og lammeskinnsputa, er selvsydde puter i lin. Kjempefornøyd, å det tok verken lang tid eller kostet meg mye. Supergenialt !!! Syns foressten putetrekk i beige passer kjempegodt inn fordi det henter opp fargen fra rottingen jeg har overalt i huset ellers. Beige, brunt, hvitt og grått er de fargene som går mest igjen, og de jeg er mest glad i Interiørmessig. Jordfarger kan man aldri bli lei av, å får hele rommet til å virke lunere bare det.

 

I dag skal vi ha litt familie på middag. Kringle m/ost og skinke står på menyen, med gresk salat som tilbehør. Enkleste av den enkle oppdekkinga i dag, men det får så være. Kjempekoselig skal det iallefall bli ! Gjestene kommer kl 14:00, så jeg må snart få ordnet alt klart. Servietter skal på plass, og deigen skal kjevles ut og ha i ovnen. Skikkelig kos avslutning på påsken!

Foressten så har bloggen min fått egen facebookside, å jeg blir kjempeglad om du vil følge meg der også for inspirasjon og smarte tips til hjem og hage. 

Klikk HER for å gå direkte til facebooksiden. 

Håper dere alle sammen har hatt en fantastisk påske for denne gang, å får en koselig avslutning. Ha en strålende dag !

#interiør #rivieramaison #påske #familiemiddag #kvitlyngveien #blomster #DIY #sydilla


 

5 kommentarer

Siste innlegg