INGEN FARGER ER STYGGE, MEN ALLE PASSER IKKE SAMMEN..

God dag alle sammen! Har dere en bra en ? 

 

Fargevalg når det gjelder møbel, interiør, tekstiler og vegg/tak er viktig for meg. For å skape en stil, jobbe mot noe gjennomført er det lurt å ha et utgangspunkt å jobbe seg ut fra det. Har skrevet litt om det før, men tenkte jeg skulle ha et eget inlegg som handler litt om fargevalg. 

Da vi for ca 1 år siden begynte å se litt på møbler, og alternativer vi ville ha i huset var jeg veldig bestemt på at det meste skulle være lyse brunt. Brunt, beige og jordtoner generelt skulle prege hjemmet vårt da jeg bare elsker de lune og duse nyansene. Det er rart med det da du ser noe for deg i hodet, å skal ut på jakt etter dette. 

 

Da jeg var ferdig med lappen, mars 2014 la jeg til side alt jeg hadde pleid å spare til den, pluss det jeg kunne etter at alt var betalt ellers av det månentlige, med tanke på at vi ville begynne å se på hus etterhvert. Det koster å innrede, å jeg ville heller ha det litt romslig med å kunne velge litt hva jeg først ville ha av møbler, i stedet for å gjøre usikre valg, angre etterpå å hele tiden tenke at en skal bytte ut etterhvert osv.. Jeg husker jeg kjøpte ikke en ting, for jeg tenkte så mye på “guleroten” av et hus som venta forhåpentligvis i 2015/16. 

Vi snakket lenge om hus før vi starta jakten, å desto mer vi snakka om det, desto mer drømte jeg meg bort…..

 

Det ble ikke så mye brune/beige møbler til stuen, men det ble grå. Sofa og spisebord stoler er grå, mens resten av møblene som stuebord, tv benk, vitrineskap, kjøkkenmøbler og diverse andre kommoder osv i huset er hvite. Med rene hvite vegger passer egentlig alt sammen, og da jeg hadde en del kurv fra før, så jeg at det kunne passe veldig godt med brune “natur ting” til grått og hvitt. 

Jeg har alltid likt veldig godt sølv, å hadde i leiligheten mye sølv, hvitt og glass i interiøret sammen med litt hjemmelaga ting i jute. Pene og rene kombinasjoner, men for å mykne det hele litt opp har jeg droppa mye av det svarte. I loftstuen vår er det litt som i leiligheten, da vi har innredet med stuebordet og skinnsofaen vi hadde der.

 

Ingen farger er stygge, men alle passer ikke sammen. Iallfall gjør det ikke det for meg.. Å alt passe ikke inn hos alle. Det finnes utrolig mange stiler der ute, å når man bor seg til i et hjem blir det personlig uansett. Jeg elsker å være på besøk hos eldre mennesker, å høre hvilke historier som skjuler seg i hver en skatt og pynteting rundt i huset.. Tenkte jeg skulle skrive litt om dette en gang, da jeg har veldig lyst til å utvide horisonten til bloggen med å lage en “hjemme hos” kategori, nettopp for å samle gode historier, minner og pene unike skatter der ute..

 

 

Når jeg ser på dette bildet, så lurer jeg på hvordan det ser ut fra samme vinkel om noen år.. Det blir spennende å se, å spennende å gå tilbake i forhold til stil og smak, på hva som forandrer seg. Jeg har i mange år likt godt, gamle ting, duse jordtoner shabby chic, antikk, cottage og såkalte “kose stiler”. Er ikke typen til å slenge meg på motene, men! Jeg blir mer og mer forelska i de elegante og classy “Hampton” hjemmene.. Håper om noen år at det er i den samme gaten som nå men kanskje med enda mer klasse over det hele.

( Nå vet jeg foressten at fargetonen på gulvet kanskje ikke passer helt inn med resten. Men det skal sies at det virker litt mer skarpere i fargen på bildene, pluss at dette velger vi å ikke skifte ut de første årene med tanke på små barn, og viktigere prosjekter først 🙂 Her hadde det passa bedre inn med et i kaldere toner.. )
 

 

Husker godt en kommentar jeg fikk en gang da vi hadde begynt å snakke litt om hus hjemme.. Å jeg fikk høre at det var å drømme litt vel stort da jeg heller ville spare penger til dette en til å reise på en luksuriøs ferie for å slappe av å nyte livet siden jeg enda er så ung… Det meste er ikke gratis her i livet, å det kommer heller ikke av seg selv. Nå vil jeg bruke tid å penger på veien mot drømmehuset, å legge et godt grunnlag her 😀 Jeg vet jeg bare er 24 år, samtidig så vet jeg også at jeg ikke hadde hatt noe av det jeg har her i dag om jeg ikke hadde spart å tenkt litt lengre en nesetippen rundt de valgene jeg har gjort 😀 Jeg vet også at jeg ikke alltid har vært like lur… Å hvem er egentlig perfekte ?  Det er tross alt de veiene man går, som gjør oss til den vi er ^^

Ønsker dere en fantastisk dag, å tusen takk for at dere leser bloggen min <3

* Som en bonde dyrker jorden sin, skal jeg dyrke lidenskapen min å høste massevis av glede..*

#interiør #personlig #farge #tekstil #rivieramaison #sølv #cottage

4 kommentarer

Siste innlegg