PERMISJONSLIV OG LUKSUS TIL FAR

Annonselenker


Slik ser det ut når far i huset kommer hjem fra jobb og er klar for middag, hver eneste dag jeg er hjemme i permisjon. Deilig eller ? Å NEI DU !!! Det er absolutt ikke slik, å desverre litt for skjelden spør du meg.. Som regel er ikke middagen helt klar når han kommer hjem en gang, å noen dager dropper vi den, og kanskje bare tar en skive/knekkebrød i hånda. Ingenting er rosenrødt, å det er nesten fascinerende alt man kan se for seg ut i fra bilder. Nå skal det sies at selv om det ikke alltid er slik, ELSKER jeg å dille det til når jeg har har mulighet. Vet jeg at jeg skal ha middagsselskap, pynter jeg gjerne en dag eller to i forveien viss jeg har det travelt og ser at tiden blir knapp. Det er utrolig gøy å legge ned litt ekstra personlighet og sjel i en borddekkingen.

 

 

Jeg har dilla på blå detaljer, å synes det frisker opp til både vår og sommer. Det passer også veldig bra til rotting og hvitt, noe som går igjen overalt i huset. Synes det maritime er helt nydelig, å i slike settinger minner det meg som sjøliv og sommeridyll. Se for deg litt markblomster og skalldyr på bordet.. Det hadde vert magi det! Dekkebrikkene og Champagnekjøleren er foressten fra http://www.drlykke.no/ , og er flittig i bruk.

Hvite roser blir det aldri for mye av. Nøytrale som de er vil jeg si de passer til alt. Et lite tips er å spraye rosene med vann slik jeg har gjort her. Da ser de plutselig mye friskere ut, å det er et supert triks for dere som liker å ta nærbilder.

Vaskedagen og dilledagen i går var magisk! Til tross for at jeg ikke er i helt tipp topp form om dagen fikk jeg gjort utrolig mye, å føler virkelig jeg fikk nytta all tiden jeg hadde veldig godt. Det er deilig å sette seg ned med ekstra god samvittighet om kvelden, å jeg er nok en av de som liker den følelsen litt for godt…. Om alt ikke er på stell til en hver tid alltid det får bare vær. Det bor tross alt folk her i huset også 🙂

Dette var litt fra meg ikveld, noen flere som har startet vårrengjøring? Eller er det foressten noen som dekker til fest for samboeren sin alltid? Når det gjelder mannfolka er det nok hva som – er til middag – som legges mest merke til allikevel…. Thihi 🙂

#interiør #kjøkken #rivieramaison #lexington #vår #blått #roser 


 

2 kommentarer

Siste innlegg