NYTTÅRSBORDET 2022

Kjære fine følgere, bekjente, venner og familie. TAKK for alle fine minner gjennom året som snart er omme 💗 Takk for likes, kommentarer og engasjemang 🌟 Det settes enormt stor pris på, og gir meg så mye mer en dere aner 🌟

Blomster kjøpt på @florissalgard
Vaser «Boblen Milk» designet av @finnschjoll for Magnor glassverk 🌟

Denne gangen ville jeg ha litt andre farger på nyttårsbordet en jeg pleier. Hvorfor ikke bare kjøre på med noe annerledes, når så mye annet med spisestuen er forandret på. I år ble det rosegull, sølv, hvitt, sort og rosa!

I motsetning til viltre buketter, har jeg her satt sammen og snitta bukettene her slik at de står helt ned på vasen som en «halvkule». Syntes det passet godt inn siden bordet ellers er så glitrende og har «mye» over alt ellers.

 

Paljetter, glitter, rosa strå og gavebåndet som ligner terpentiner, er alt gjenbruk fra den doble 30 års-dagen jeg og veninna mi Tonje hadde sommeren ‘22.

Fargene på detaljene kommer av blomstene jeg fant til anledningen. Pleier alltid å stikke innom Floriss Ålgård å se hva de har, før jeg bestemmer meg eksakt for blomster. Av løst snitt hadde de fredag noen aldeles lekre og store nelliker jeg ikke klarte ta øynene bort fra.. De ble utgangspunktet for resten.

Henter fargene fra buketten opp i detaljene på bordet. Løfter det hele med lys i ulike høyder, og tenker små kontraster mot hverandre hele veien.

Eukalyptusen har jeg klippa ned noen «ledd» etter at jeg var ferdig med å sette sammen bukettene. Stussa også helt enkelt med en saks på brudesløret, for å forme det enda mer.

Ønsker dere alle sammen en god og positiv start på 2023, og kun det beste for nytt år 🌟 Måtte det bli et år fylt i glede, med mindre elendighet og mer fred 💗 Gleder meg til å ta dere med i det nye året, med mye inspirasjon og spennende ting i vente 🌟

– De beste ønsker fra Marie


Følg meg gjerne på Instagram @interiorbymarie

0 kommentarer

Siste innlegg