ONSDAGSBLISS

God onsdag, kjære lesere!

Titter innom med litt rolig og frisk inspirasjon til dere fra meg i dag. I skrivende stund sitter jeg i stuen og nyter en kaffekopp, før huset våkner til liv og ny dag er i gang. Nyter stillheten og noen minutter for meg selv, mens jeg tenker over alt det fine vi har gjort sammen denne ferien.

På mandag er jeg i gang på jobb igjen og eldstemann skal starte på sfo i forkant av skolestart. Hallo tenk at da jeg starta denne bloggen her, så var han et lite menneske som utviklet seg inne i magen min! Guriland så mye som har skjedd disse årene, det er nesten ikke til å begripe.. Jeg er så takknemlig!

Akkurat nå har vi et søskenbarn av barna på overnatting, og vi nyter de siste dagene med ferie. Dagene bærer fortsatt preg av sommer, men jeg måtte for første gang på måneder trykke på panelovnen på kjøkkenet i dag, da jeg kjenner at kulden sniker seg på.. Høsten er like om hjørnet, men det gjør ikke noe. Vi har igjen laga oss tidenes sommer, å har en spennende høst i møte.

Gleder meg til å vise dere litt sommerminner her inne etterhvert, og i mellomtiden ønsker jeg dere en fantastisk bra dag!<3 Om den ikke ser så lovende ut, så snu den til noe herlig!

– Skrives snart, Marie <3

0 kommentarer

Siste innlegg