Hvor ble sommeren av ?

Inneholder annonselenker. 


 

Det har ikke vert mye til sommer i år.. Egentlig føler jeg ikke det har vert noen skikkelige årstider i det hele tatt dette året til nå. Heller en lang sur greie, med noen ekstra fine dager helt plutselig innimellom..

En av de dagene som faktisk var veldig fine, benytta jeg sjangsen til å style opp ute på terassen å kose meg med det!

Vi har en terasse på baksiden av huset, hvor vi også har hovedinngangen vår. Jeg liker å kalle det framsiden siden det er det første vi kommer til.. Men når man ser på bildene av hele huset, så er det mest naturlig å si at dette er baksiden..

                               

Som nevnt tidligere på bloggen, er kurver og rotting generelt noe som går igjen hos oss. Både ute og inne.

Det er også noe jeg ser mer og mer i omtrent alle interiørbutikker, blomsterbutikker, matbutikker osv osv.. Noe som er kjempegøy for oss som elsker alt i rotting! 🙂

 


Hagemøbler var et *must for oss dette året! Siden vi ikke har hatt noe særlig terrasse tidligere var dette med terrasse noe vi gleda oss utrolig mye til å få. Vi har også fått skikkelig grill av foreldrene til samboeren min, så vi hadde store forhåpninger om å få grille og være en del ute innimellom oppussingen inne. Tross det dårlige været, har vi nok vært en smule for optimistiske.. Men har vert flinke til å benytte sjansene vi har hatt når det først har vert fint vær.

 

Terrassemøblene er selvfølgelig i rotting, og vi kjøpte dem på noe som heter Interstil, på Sandnes. Dette er et stort lagerutsalg hvor de selger ut ting som har gått ut av sortimang, eller har små feil som ikke vanligvis syns, men gjør at det ikke kan selges i møbelbutikkene. Dette gjør at det er veldig rimelig, å du kan gjøre store kupp slike steder! Klikk deg inn HER for å lese mer om dette lagersalget.

Noe som var veldig genialt med denne gruppen som vi kjøpte var at høyden på møblene er ca samme som om du sitter ved et spisebord. Dette gjør at du sitter mer behagelig i stolene/sofaen om man skal spie ute.

Putene var også veldig myke å sitte i, å fargen likte vi kjempe godt. I og med at vi har så lyst hus, tror jeg det hadde blitt enda mer dominerende og “hardt” om møblene hadde vert helt svarte. 

 

Lysestaker kan være like fine ute som inne. Hadde bare været tillatt det litt oftere :). Disse klassiske lysestakene er fra vakre Paradiset interiør, og du finner dem enkelt ved å klikke deg inn HER. De finnes også i en litt mindre versjon. Veldig lekre lysestaker som kan passe til enhver smak.

#paradisetinterior #rotting #terasse #styling #blomster

 

 

 -Tenk om “værgudene” kunne latt det være så fint at pynten kunne vert stående ute hele tiden! Det ville vert magisk det :).

 

Jeg er optimist, og har fortsatt et lite håp om at sommeren og høsten har bytta plass, slik at det fortsatt kan være sjangse for fint vær rundt hjørnet! Viss ikke får vi ha bedre lykke neste år 🙂

 

  

– Marie

 


 

0 kommentarer

Siste innlegg