GJENNØMFØRT, RÅLEKKERT OG SELVKOMPONERT!

 


 

Lokalet for bryllupet var i et restaurert fjøs, i Noredalen (Sandnes). Søskenbarnet til mor har revet et gammelt fjøs, bygget det opp igjen å gjort alt om til det flotteste selskapslokalet, med egen bar og nå snart eget kjøkken på plass. Utrolig fint lokale både ute og inne. Og veldig gjennomført ! Dette er et privat lokale og bar, og leies ut til det du måtte ønske.

Han som eier det brygger også sitt eget øl som han har her.. Nå har jeg ikke smakt det selv siden jeg er gravid.. Men det ryktes godt om ølet hans, og det var veldig populært i bryllupet 🙂

 

 

 

 

Dekoreringen av lokalet bærer et bonderomantisk preg. Blonder, jutetråd, jutestoff, hvitt,  og ting i betong går igjen.

All pynt for dagen er det brudeparet som har stått for, og bruden har laget veldig mye av dette selv. Blant annet har hun laget alle stedt-glassene til gjestene selv med hjelp av venninnen sin. Disse er støpt i betong. Veldig stilige!! De ble også brukt som bordkort, som du kan se med navnet på 🙂 Alle gjestene fikk selvfølgelig ta med glasset sitt hjem.

Menyen som ligger på tallerken er det datteren til bruden, og min søster Trine som har laget. Hun var også toastmaster i bryllupet, og klarte dette kjempe fint :).
 


 

 


 

Trekkene til stolene er innleid for anledningen.

Blondesløyfene har bruden klippet opp fra et blondestoff, å knytta helt enkelt rundt hver stolrygg.
 

 

 

Akkurat som stedt-glassene har bruden og venninnen hennes laget  det du ser på bildene over også. En vase laget av betong og håndkle. Kan også brukes som telys-holder. Hun hadde noen med lys i, og noen med blomster i, i bryllupet.

Mor og venninnen hennes har verksted ikke langt fra der hvor lokalet er. De lager utrolig mye fint! Rundt jule tider har de vert rundt på forskjellige steder å vist fram og solgt det de lager. De kaller seg forresten for  *2Bondesnupper*, og du kan finne dem både på Instagram og på facebook. Der legger de ut hva de lager, å det er fullt mulig å kjøpe/bestille om du ser noe som frister!:) 
 

 

Vimplene i jutestoff er det venninnen min som laget til sitt bryllup i fjor 🙂

Hun er også vanvittig kreativ! Vimplene er kjempelekre, samtidig som de er veldig enkle.

De passet rett inn i dette bryllupet også.

 

 


 

 

 

 

*Godteri og fruktbar* var noe som falt i smak for både store og små. Også her har hun brukt nydelige detaljer som passer godt inn i resten av dekoreringen. Som for eksempel blondesløyfene hun har pyntet med rundt godterikrukkene.

 


 

 Jeg synes virkelig at brudeparet har vert flinke her! Å fått til et skikkelig gjennomført bryllup fra topp til tå. Å ikke minst så bare DIGGER jeg stilen til mor ! 🙂

Ta en titt innom siden til lokalet ved å klikke her! ANBEFALES!! 

Hva synes dere ? 

Måtte dere ha en super mandagskveld, og en fin start på ny uke 🙂

 

> Følg gjerne bloggen min på facebook HER, for mer tips  og inspirasjon ! 😀 <

 

– Marie

 #bryllup #dekorasjoner #blomster #selskapslokale #bar #DIY #fest #bonderomantikk #interiør


 

5 kommentarer

Siste innlegg