UNN DEG LITT VÅRLIG SNADDER!


Det er bare såå mye vakkert der ute! Jeg vil vise dere mine favoritter, å gi dere litt tips til vårlig dekorering og interiør.

Inneholder annonselenker

Du har kanskje sett denne allerede ? Perlemor” er den nye sjønnheten til Kahler! En skikkelig “perlemor” av en vase, jeg tror blir å se i veldig mange hjem nå utover våren. Rett og slett nydelig! Jeg for min del foretrekker medium størrelse som på bildet, men den finnes også i både mindre og større utgave.

Stor vase HER – Medium vase HER – Liten vase HER 
 

 

Hammershøyvasen er også en stor nyhet, å finnes i en mindre og større størrelse. Det er også pene skåler, talerkner og lysestaker i denne serien, som passer sammen. 

Medium (H20cm) i hvit HER  –   Medium Rosa HER  – Medium Mint HER  

Nå er også de vakre lysene til Lene Bjerre kommet som ledlys!! Perfekt til både innendørs og utendørs bruk. Om du skal på ferie, kan det foressten være veldig smart å ha litt ledlys stående på hjemme. Ofte har ledlysa timer, og er på i 6 timer og av i 6.Er du redd for kjeltringer og inbrudd er den genialt til å holde dem borte. For hvem reiser vel bort uten å blåse ut lysene sine?

Hvit 12 cm HER  – 10 cm HER  7cm HER
 

Velduftende duftlys fra Voluespa, som også gjør seg veldig fint som dekor! – HER

Lyslykter er pene hele året. Å hva er vel koseligere enn å sitte ute nå når kveldene er lengre, og været bare blir penere, med lyslykter rundt seg? Det skaper en ekstra god stemning og atmosfære.  Den lille lykta kan foressten kjøpes til 45% avslag nå. Finnes HER .

Supersøtt putetrekk fra Gant Home! Rosa Lintrekk av ypperste kvalitet. Putetrekk fra Gant Home er noe helt spesielt, å personlig synes jeg de er farlig gode.. Finnes HER . 

(Alle bildene her er hentet fra RoyalDesign.no )

 Rosa er veldig søtt å friskt nå på våren. Ikke for mye, men noen detaljer som skiller seg ut skaper liv.

I går var jeg foressten ute å startet med litt opprensking i hagen, og fjerna ting som vinteren har etterlatt seg. En DEILIG følelse, å jeg gleder meg bare mer til å være ute å gjøre det fint i hagen og ellers rundt huset også. Når jeg ser på disse interiørartiklene ser jeg for meg at det hadde vert veldig koselige detaljer i en hagestue eller på en terasse en pen vår/sommerdag. Det er lov å drømme seg bort, å jeg bare digger denne tiden på året! 

#Interiør #annonse #royaldesign #rosa #gant #lenebjerre #kahlerdesign #vår #interiørtips


 

7 kommentarer

Siste innlegg