MINIHOTEL PÅ HJUL!

Lovet dere bilder fra campingvogna vi pleier å feriere i når vi er på Sørlandet. Å her kommer de på løpende bånn!

 

 

I enden her ser vi “the master bedroom” med toalett/bad til høyre. Vi trer inn i en liten stue med kjøkken, og videre inn kommer vi til 3 køysenger for barn, en sittegruppe som kan slås ut til seng, og en dobbelseng i enden.

 

 

 

Bilde av entre/stue/kjøkken. Veldig romslig vogn vil jeg si, med sengeplass til 3 barn og 5 voksne om man også legger sittegruppa i front her sammen til seng.


 

Det er ingen tvil om at campingvogner stadig er i utvikling. Her er også mulighet for å dusje om man absolutt ønsker det. Personlig foretrekker jeg å låne dusj på campingplassen, da det helt sikkert hadde gått mye vann. Men mulighetene er der iallefall, å jeg synes det er en helt super vogn å feriere i! Innrednings og utseende messig vil jeg si det er et mini hotell på hjul 🙂 Rent og pent innredet, og praktisk med skap overalt. 

Vogna blir for det meste brukt til matlaging og soving… På dagen er det gjerne utflukter, eller kos i forteltet. Det er som regel i forteltet vi holder oss, men det er utrolig koselig å trekke seg inn i vogna om det skulle være veldig surt å kalt. Kortspill, brettspill, eller noe godt i glasset over gode samtaler er bare helt magisk 🙂 Å det er alltid noe ekstra over det når en er på tur ^^

4 kommentarer

Siste innlegg