GJESTETOALETTET!

 


 

Nå er det lenge siden jeg har vist noe fra gjeste toalettet vårt, å tenkte det var på tide med en liten titt om hvordan det står til der inne om dagen. Her som i resten av huset er detaljene stadig i forandring. Det å finne sin stil, å bygge på den retningen i hele huset er veldig gøy. Hjem med forskjellig tema i hver et rom er kult det også, men ikke noe jeg ville foretrukket å hatt i mitt eget. Jeg liker at ting harmonerer, noe som gir hjemmet ro, og en avslappende følelse. Men jeg liker også å eksprimentere og skape kontraster på min måte.

 

 

 

 

Vi har ikke dratt frem malerkosten her enda men har alt vi trenger for å hive oss rundt. Nå er det nok som skjer i hverdagen, å her inne må jeg innrømme å bare like mer og mer den mørke kanten å tenker på å kanskje gjøre noe litt mer spennende med den en den samme vi har i stua. Kanskje den ikke blir hvit likevel ? Kom gjerne med innspill, for inspirasjon og ideer! Det er bare gøy å spennende ^^

 

 

 

Rart å tenke på at utenfor gjestetoalettet så det slik ut for ikke lenge siden.. Å at i de aller fleste rom i dette huset også hadde samme looken da vi flytta inn. Elsker å se tilbake, da jeg bare er sååå fornøyd med resultatet vi har fått til!

 

Ellers er det jo lørdag og greier!! Har dere noe spennende foran dere for kvelden ? Hos oss blir det som det pleier om dagen, sofakos viss jeg ikke må ta meg en tidlig kveld. Formen er helt ekstremt svingende, å jeg skal gi dere en oppdatering på dette litt senere.. 

Ønsker dere en fantastisk fin kveld folkens! I morgen er det morsdag, å da må vi alle være ekstra snille med mødrene våre ^^ Jeg synes det er helt fantastisk at det er en dag i året som er dedikert til dem. Bare tenk hvor mye bra de har gjort og gjør for barna sine <3 Mer om det i morgen ! 

Nyt kvelden så lenge, kjære lesere <3

 

–> Følg gjerne bloggen min på facebook ved å klikke her, for oppdateringer, tips og masse interiørinspo! <–
 

 

3 kommentarer

Siste innlegg