JEG TIPPER VI ER MANGE SOM GLEDER OSS TIL DETTE!

Mars står for tur og vintermånedene er straks over! Til min store glede, er våren den BESTE tiden på året! Nytt liv kommer til syne både når det gjelder planter og dyr. Friske dufter, lysere dager og ettermiddager, og man føler dagene endelig begynner å vare lenger igjen <3 Om våren er det så masse gøy å glede seg til fremover!! Her kommer et bildedryss fra en del av uteområdet vårt, tatt i fjor sommer. 

 

 

 

 

 

 

 

Når man kommer til sommeren kan man nærmest bo i hagen å nyte synet av alt det grønne og frodige rundt oss 😀 Jeg elsker å gjøre ting ute, å da jeg var i mamma permisjon på våren og sommeren i fjor, brukte jeg ved flere anledninger å være rundt huset mens lillegutt hvilte i vogna! ^^ Alt fra å renske opp i beda, bygge meg en liten mur på nedsiden av huset med stener fra en hau vi har i en annen ende, plante ting og høste ting som var satt tidligere. Helt fantastisk å endelig kunne ha sitt eget uteområde å boltre seg på ^^ Her finnes mange muligheter, å jeg har bare såvidt kommet i gang. Det tar tid å skape et frodig og vakkert uteområdet, å i en alder av 25 har jeg mange år foran meg med arbeid. Man kan ikke tenke at ting er kjedelig å la være å starte, da kommer man aldri i mål med drømmene sine <3 

 

 

 

Uendelig takknemlig for denne vakre plassen vi landa på, å at vi fant et hus med grønt rundt og ikke bare en parkeringsplass. Gleder meg til det blir full gang med barneføtter som løper i hagen når været tillater det ^^ Den viktigste prioriteringen vi har ute i år er å sikre området ved trappa  vi har som grenser til naboen. Her tenkes en vegg og et rekkverk, så får små koseting komme innimellom litt etter litt.

 

Siden denne våren har familieforøkelse i møte, og jeg skal være hjemme med både en nyfødt og en 1 åring deler av våren og sommeren, tar jeg alt som det kommer ute å har ingen store forhåpninger. Men litt dill ute skal vi alltids få pressa inn på en eller annen måte i år også, etterhvert likevel <3 Jeg er veldig glad for at jeg brukte god tid på å gjøre hagen klar for vinteren, med å rydde bort mye gammelt for å slippe dette nå når ting snart begynner å spire igjen. Det har forressten begynt å komme noen klosterklokker, å jeg ser bladene på de minste påskeliljene også vil frem nå 😀 Er det foressten noen som vet hvor jeg kan få tak i løker til klosterklokker, som jeg kan sette til høsten? I fjor fant jeg ingen steder, å jeg synes disse er sååååå vakre!!!

Regner med det er andre også som gleder seg til de lyse fine tidene som er like rundt hjørnet ? ^^


-> Følg gjerne bloggen min på facebook, for oppdateringer, tips, råd og inspirasjon fra hjemmet vårt <-

-> En side jeg henter mye inspirasjon til uterommet fra er siden “Hageglade på facebook” som jeg også vil anbefale å ta en titt på <-

 

 

3 kommentarer

Siste innlegg