LIKER DU KUNSTIGE BLOMSTER? HER FÅR DU DET BESTE TIPSET!

Ingenting er umulig er det noe som heter, å det gjelder gjerne å finne alternativer for å gjøre det «umulige» «mulig».

 

 

Noe av det som jeg oftest får henvendelser på, går på dette med kunstige blomster. «Har du virkelig så mange friske roser rundt om i hjemme til en hver tid?» – En gang i tiden skulle jeg ønske at jeg hadde det, og at jeg alltid kunne åpne døren til et rom i huset å bli møtt med vakre roser hele året. For at det skulle bli mulig fant jeg ut at jeg måtte starte en samling av kunstige blomster, og da selvfølgelig av de på markedet som i mine øyne ser aller mest ekte ut!!

 

 

 

 

På butikken «feel» ser rosene helt ekte ut , og man kan ved hjelp av roser og blomster som dette ha det friskt og fint i hvert eneste rom, til en hver tid. Akkurat som jeg kunne ønske meg!Helt uten noe form for spons eller samarbeid, vil jeg bare tipse dere følgere om at det nå er 30% på blomstene hos feel!! Noe som er en super mulighet til å sikre seg en evigvarene bukett eller to til en rimelig penge 😀

 

 

Om du vil begynne å samle på evigvarende blomster du også, ta deg en tur på feel å dra hjem igjen med et stoort SMIL! 😀 Var bare helt nøtt å tipse om dette igjen bå som de er på tilbud frem til den 17. februar. Jeg vet iallfall hvor jeg skal ha meg en tur for litt lørdagsgodt!

👉🍃 Følg gjerne bloggen min på facebook, for oppdateringer, tips og råd 🍃👈

7 kommentarer

Siste innlegg