BLI MED INN I EN LEILIGHET I NYDALEN!

Vi er hjemme igjen fra et koselig opphold i Oslo. Aleksander fikk både sett slottet, sitte på trikk, tog, buss og fly de siste dagene ^^ Mange inntrykk for en liten gutt, og mange gode minner å ta med seg videre. En helt ny verden for en liten gutt, og stadig nye ting og se for en mor 🙂 Jeg vil gjerne få vise dere litt fra leiligheten vi var så heldige å være på besøk i! Er det ikke spennende å se hvordan det ser ut hos andre, og hva som liksom følger deres historie ? Det synes jeg er helt fantastisk spennende!! 😀 Folk har det så forskjellig! Og det er virkelig inspirerende <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet over sofakroken er et maleri fra hjembyen til Karianne, Haugesund. Faren hennes tok et fotografi, som han leverte til en kunstner som da malte bildet han hadde tatt. Her ser dere resultatet, og det er helt nydelig spør du meg! Sjekk alle de små detaljene! Bildet var en gave til Karianne og Jesper, og et virkelig vakkert og levende maleri!

 

 

Sjekk denne kule lampen her! Om jeg ikke tar helt feil, så er den fra IKEA 😀

 

 

 

 

Koselig, personlig og veldig sentral leilighet med hyggelige mennesker boende i ^^ Det liker vi!! 😀 – Tusen takk for et fint opphold, og hyggelige stunder 🙂 Vi kommer plutselig igjen… Thihi!!

 

–> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <–
 

 

3 kommentarer

Siste innlegg