KONFIRMASJON INSPIRERT FRA NATUREN <3

God kveld! Jeg bare måå titte innom for å vise dere litt fra den fine og koselige konfirmasjonen vi var så heldig å få være en del av i dag <3

 

 

Et av søskenbarnene mine konfirmerte seg i dag, og hadde slått sammen konfirmasjonen med et annet av sine søsken barn 🙂 En nydelig gutt og en nydelig jente som er glad i tur og friluft! Helt utrolig lurt å velge disse fargene, som jeg vil si er veldig kjønnsnøytrale, og som ikke minst representerer interesser som finnes hos begge! Virkelig vakkert, og gjennomført!

 

 

 

 

 

Bordkortene lå utenpå en søt liten pose, som inneholdt et sølvhjerte. Så koselig å tenke på gjestene på denne måten <3 Slike å ting som dette vil jeg si setter prikken over i?en!

 

 

 

I posen til barna lå det en liten eske med «smarties» , som ble veldig populært! En ting som passer de midt i blinken på slike dager, og for oss foreldre var det en perfekt liten avledning for små utålmodige, mellom taler og da vi ble ønsket velkommen ^^ Thihi 😀 Tips!!!!

 

 

Vi hadde quiz som konfirmantene hadde laga om både seg selv og forskjellige ting i samfunnet ellers. Veldig koselig, og en lur måte for mange å få litt ekstra kontakt med de man ikke kjenner så godt, siden det her var 2 konfirmanter med familier på forskjellige sider 🙂 Morsomt og underholdende!

 

 

 

 

Veldig koselig konfirmasjon, og med et vær som var helt upåklagelig!!!! Mai er og blir den vakreste måneden <3 Håper konfirmantene hadde en like bra dag som oss andre, og kan se tilbake på en minnerik dag sammen med familiene sine! 😀

#konfirmasjon #borddekking #familie

1 kommentar
    1. Så fine bilder og koselig blogginnlegg❤ Tusen takk for at du og dine var med og gjorde dagen perfekt😁❤

Siste innlegg