NÅ ER DET JUL IGJEN!

Den fineste tiden på året er i gang og det er virkelig deilig, dere! Nisser, svibler, julekuler, kranser og juletrær! Nå er det jul om hvert hjørne her hjemme og det er like gøy å ta frem den første juleesken hvert år.

Det første som møtes i inngangspartiet vårt er denne nissegjengen i trappa. Nissene som har hver sin høyde er laget av min mor og har saueull til skjegg. Veldig glad i disse. Min mor og hennes venninne Sissel, har masse fine ting de lager for salg nå i juletiden, og går under navnet @2bondesnupper. Sjekk de gjerne ut på Instagram/facebook.

Har lenge tenkt på om jeg skulle ha laget meg en «rudolf-bamse» i granbar, etter å ha sett noen dyktige ukrainske florister lage lignende. Veldig søte, og gøy å prøve noe nytt. Har oasis inni som er pakka inn i granbar surra med ståltråd. Enkelt og koselig. Har laget en reels med fremgangsmåte som du kan finne HER

Det finnes såå mye fint man kan lage til jul, og det trenger ikke være kostbare greier. Gleder meg til å lage masse gøy fremover mot jul, og til å ta dere med på reisen.

0 kommentarer

Siste innlegg